Wat een vak: Haptotherapie

« Ga terug naar alle nieuwsberichten

Natuurlijk zeg ik meteen ‘JA’ op de vraag of ik wat wil vertellen over ons vak. Haptotherapie stond centraal in het radioprogramma op NPO Radio 5 in het programma: wat een vak.

In het eerste deel van het programma krijgen de luisteraars de gelegenheid het vak dat centraal staat aan de hand van een aantal hints te raden. Een leuk concept dat meer aandacht trok dan ik had verwacht. Binnen een kwartier na het programma kreeg ik het fragment al via-via op mijn WhatsApp van collega’s die mij hadden gehoord. Hoe mooi is dat!

In de tweede helft van het programma kreeg ik de gelegenheid om te vertellen waar ons vak over gaat. Graag deel ik dit interview. Ik hoop dat het is gelukt om in een paar minuten een indruk te geven van ons mooie vak.

Veel luisterplezier,

Margreet

Beluister het fragment van Radio 5.